Helt underbart



Idag har vi haft en helt underbar som började med 1 timmes islandshästridning. Det var jättemysigt & gick verkligen superbra. Varken Lisa eller pappa har ridit förut men dom gjorde det riktigt bra & tyckte faktiskt det var kul, trots att dom var livrädda i början. Jag red Aron, en supergullig liten kille med sjukt mycket power. Verkligen typisk ponny, ville inget hellre än att springa haha.

På eftermiddagen åkte vi till Blå Lagunen & herregud vilket ställe. Skulle lätt kunna flytta till Island bara för det. Det går inte ens att beskriva med ord. Sjukt fint, otroligt varmt & helt underbart bara. Lyckades dock med min klumpighet fastna med foten i ett hål & ge mig själv värsta bulan på smalbenet så en badvakt fick ropa på annan personal genom walki-talkin & massa haha. Men men.. Massa svenskar hörde vi också! 
Sen självklart handla vi lite på deras shop, hudvårdsprodukter som ni får se när vi kommer hem. Bilder kommer också!

Men ja, dagen har väl inte vart annat än bra. Nu är det i alla fall dags för sängen tror jag, imorgon ska vi springa runt på stan hela dagen så ska ta lite sovmorgon också faktiskt.. :)

Mitt liv | | Kommentera |
Upp