Mindre än en månad kvar...

Till julafton^^ helt sjukt vad fort det går! När man var liten satt man och räkna ner långt innan, nu känns det som om man nästan glömt bort det typ :3

Lisa spelade basketmatch idag, dom spelade mot Norrköping i stora hallen i idrottshuset. Riktigt kul var det, hade gjort en stor grej av det hela så runt 200 pers där, lotter, speaker och mycket annat :) själv jobba jag lite halvt i seketariatet, hjälpte pappa som var speaker med lite grejer, hade hand om lotterna och hela den biten plus körde spot-lighten när spelarna presenterades. Älskar verkligen hela basketgrejen. Har man blivit uppvuxen i en basketfamilj är det svårt att inte göra det. Kunde ligga och sova igenom basketmatcher när jag var liten (då är det endå jäkligt mycket ljud på en match), kunde i princip alla regler och tecken och sånt vid 3 års åldern, och ja, är verkligen uppvuxen med basket. Saknar att spela oxå, ångrar att jag sluta med det :( men det är kul eftersom jag fortfarande finns med i det genom lisa, och såklart pappa och mamma som är med på massa olika saker :)

Ikväll händer nog inte så mycket, mamma och pappa ska iväg nån stans så lisa och jag blir hemma med hunden. Men blir nog skönt med en kväll hemma och ta det lugnt och så, kanske blir en bra film eller nåt ;)

Mitt liv | | Kommentera |
Upp