Unghästinridning

Urusel kvalitet haha, men printat från en film så..
 

Vi har två unghästar på skolan för tillfälligt som vi har som projekt att rida in & få klara till 3 års-testet. Idag har vi både löshoppat & suttit på dom, gick faktiskt otroligt bra & båda var riktigt fina. Fuxen på bilderna är efter Butterfly Flip, Malin Baryards stjärnhäst & är en av de två unghästarna vi har. Jag & Jenny har idag hängt på henne & jag satt även upp tillslut & skrittade runt lite på henne. Hon är jätteduktigt & accepterar det mesta riktigt bra. Ska bli jättekul att följa båda hästarna under deras utveckling.
 
Efter skolan åkte jag & pappa till Rejmes & hämtade våra nyköpta bilar! Helt sjukt att ha egen bil, sån frihetskänsla. Jag har köpt en Ford Focus Kombi, 2013 års modell, skitfin & underbar att köra. Den kan dessutom fickparkera själv & hur bra är inte det haha? Har betalat varenda krona själv & bara det känns så sjukt bra. Den är verkligen min egna. Vit snygg bil & rosa rattmuff såklart haha, min pärla. 
 
Hunnit med att klippa klor på Stella också nu på kvällen, vilket inte är det lättaste. Idag skötte hon sig ovanligt bra faktiskt. Riktigt duktig är hon. Nu blir det lite plugg innan en förhoppningsvis hyfsat tidig kväll.
 
Mitt liv | | Kommentera |
Upp